Schrijven en verdwalen

CRE445
Schrijven en verdwalen
Deze activiteit is volgeboekt, schrijf je in voor de wachtlijst.

Schrijven & Verdwalen

Hou jij van schrijven, lever je een bijdrage aan de Arnhemse boekenweekbundel en wil je masterclasses volgen bij een aanstormend schrijftalent? Dat kan!

De Arnhemse Lisa Huissoon (1995) debuteerde vorig jaar met Alle mensen die ik ken (Arbeiderspers). Dat boek leverde veel mooie recensies en landelijke aandacht op. 'Met stip het meest originele debuut van 2020', schreef NRC Handelsblad.

Een jaar eerder ontving ze al de Nieuwe Types Afstudeerprijs, die jaarlijks wordt uitgereikt voor het beste literaire eindwerk van een Nederlandse of Vlaamse schrijfopleiding. Lisa verzorgt vaker gastlessen creatief schrijven aan schrijfopleidingen, maar deed dat nog niet eerder voor Rozet.

In de workshopreeks Schrijven & Verdwalen neemt de schrijfster jou mee in haar wereld van creatief schrijven en observeren. De bijeenkomsten vinden plaats in een kleine groep, zodat er voldoende tijd is voor iedereen om werk voor te dragen en op elkaar te reageren. Dus wees er snel bij!

Lisa: "We gaan onderzoeken hoe we de buitenwereld en onze directe omgeving kunnen gebruiken om nieuw materiaal te verzamelen. Eén van de uitgangspunten hierbij is het inzoomen op de details, waarin vaak grote thema’s verscholen liggen. Tijdens de workshops gaan we met kleine, speelse oefeningen aan de slag en sluiten we af met een opdracht waarmee je zelfstandig verder kan.''

De workshopreeks Schrijven & Verdwalen bestaat uit 3 online sessies van +/- 2 uur via Microsoft Teams.


Gegevens

ONLINE
--
-- --
€ 25,00
Docent Lisa Huissoon
Donderdag 15 apr. 2021 19:30 - 21:30
Maandag 19 apr. 2021 19:30 - 21:30
Donderdag 22 apr. 2021 19:30 - 21:30

Gerelateerde evenementen

Komende activiteiten

Adobe Illustrator

Adobe Illustrator

Met Illustrator maak je logo’s, webafbeeldingen, infographics enzovoort. Illustrator is al decennia hèt standaard digitale ­tekengereedschap in de grafische en culturele wereldDit betreft een cursus van een van onze partners. Wil je je aanmelden? Dat kan via mail@panneman.nl 

6 maart - 8 mei
Rozet Centrum
Bouw je eigen website met Wordpress

Bouw je eigen website met Wordpress

Zelf een website of blog ontwerpen in jouw stijl en volgens jouw wensen, klinkt dat ingewikkeld? Het is eenvoudiger dan je denkt met WordPress! In deze beginnerscursus ga je een professionele website maken en kun je hem thuis afwerken en bijhouden.

16 mei - 27 juni
7 sessies
Rozet Centrum