Terug naar overzicht

Meer met mijn Mac

Activiteit: COM041 Nog 10 plaatsen beschikbaar

Je hebt al een poos een iMac, Mac-mini of een MacBook en je wilt er handiger, sneller en veiliger mee leren werken. Er kan zoveel meer en dat kun jij nu gaan ontdekken!! Tijdens de drie bijeenkomsten van elk 2,5 uur krijg je heel veel tips en trucs. Het is dus geen klassieke cursus waarbij je een opdracht krijgt die je ter plekke moet uitvoeren. Alles wordt rustig uitgelegd en gedemonstreerd.

Doordat je aan het einde veel meer snapt van het Apple-systeem, durf je steeds meer met jouw Mac te gaan doen. Van alles komt aan bod: slim bestandsbeheer, handiger mailen, privacy, iCloud, veiligheid, handiger werken in het algemeen, backups, foto’s orden, Sleutelhanger-wachtwoorden, synchroniseren, enz. Na elke bijeenkomst krijg je de beschikking over de besproken onderwerpen met de daarbij behorende stappen-plannetjes. Je hoeft dus eigenlijk geen aantekeningen te maken!

Een Mac meenemen is niet noodzakelijk, het kan zelfs afleiden. Je gaat veel leren! Let op: Deze cursus is nadrukkelijk niet bedoeld voor geheel nieuwe gebruikers die nog geen ervaring met de Mac hebben.

Tom Berends: Zo'n twintig jaar geleden ben ik begonnen met het dagelijks volgen van het bedrijf Apple. Ik werd uitgenodigd door Apple voor het bijwonen van de European Education Summit in Londen en in 2017 werd ik door Apple officieel gecertificeerd als Apple Teacher. Ik werd vanaf toen elk jaar door Apple gecertificeerd. Ik ben ACSP. Dat staat voor Apple Certified Support Professional. Na 40 jaar voortgezet onderwijs, combineer ik nu drie zaken die me na aan het hart liggen: Mensen, Apple-computers en Onderwijs. Ik help al jaren mensen uit Middden-Gelderland thuis met de problemen die zij ondervinden met hun iMac of MacBook. Meer informatie: www.meermetmijnmac.nl

LET OP: Deze activiteit vindt plaats in een Rozetlocatie. De omstandigheden kunnen echter wijzigen, zodat een fysieke bijeenkomst niet (of alleen met minder mensen) mogelijk is. In dat geval wordt de activiteit online of in hybride vorm voortgezet.

Tom Berends
  • vrijdag 5 maart 2021 19:30 - 22:00
  • vrijdag 19 maart 2021 19:30 - 22:00
  • vrijdag 12 maart 2021 19:30 - 22:00
Rozet Centrum
€ 92,50