VEGAN? HOE DAN?

ETE020-22
VEGAN? HOE DAN?
Deze activiteit is volgeboekt, schrijf je in voor de wachtlijst.

Vanwege de overweldigende animo voor deze cursus hebben we de wachtlijst gesloten. We zijn aan het bekijken of er voor de zomervakantie nog parallelgroepen kunnen worden gevormd, eventueel op een andere dag in de week. Sta je op de wachtlijst, dan ontvang je hier bericht over. Dank voor je belangstelling!

Plantaardig koken is leuk en gezond! In deze cursus gaan we aan de slag met verschillende methoden die te maken hebben met o.a. smaakbeheersing, bereidingstechnieken, workflow en experimenteren. Daarnaast kijken we ook naar culturen waar plantaardig eten al honderden jaren een gewoonte is.

Deze cursus is voor mensen die graag rijker en gezonder willen eten zonder dat ze de hoofdprijs betalen of verplicht uren per dag in de keuken moeten staan. Zou jij graag willen genieten van alle voordelen van plantaardig koken maar loop je soms vast? Meld je dan snel aan!

Docent/chef Jannick Philipsen: "Ik heb het voorrecht gehad plantaardig te leren koken van de beste chefs in Arnhem. In mijn tijd als kok bij ’t Amusement en Studio Konijnenvoer heb ik geleerd en onderzocht hoe heerlijk plantaardig eten is, en hoe leuk en relatief eenvoudig het te bereiden is.."

De cursusprijs is inclusief ingrediëntkosten. We vragen de cursisten om bakjes mee te nemen waarin het eten mee naar huis genomen kan worden. Tijdens deze kookworkshop wordt er wel van het eten geproefd, maar niet uitgebreid gegeten. Zorg dus dat je van tevoren gegeten hebt. 


Gegevens

Arentheem College Thomas a Kempis
Thomas A Kempislaan 25
6822 LR Arnhem
€ 150,00
Docent Jannick Philipsen
Woensdag 11 mei 2022 19:00 - 22:00
Woensdag 18 mei 2022 19:00 - 22:00
Woensdag 25 mei 2022 19:00 - 22:00

Gerelateerde evenementen

Komende activiteiten

ONLINE LEZING: Leibniz en Berkeley

ONLINE LEZING: Leibniz en Berkeley

LET OP: deze serie van 3 lezingen kijk je thuis op je eigen computer. Na inschrijving ontvang je de linkjes in je bevestiging.Leibniz en Berkeley: twee wijsgeren die langs verschillende wegen tot dezelfde stelling kwamen: materiële dingen bestaan niet.

ONLINE
ONLINE LEZING: Filosofie en jodendom

ONLINE LEZING: Filosofie en jodendom

LET OP: deze serie van 3 lezingen kijk je thuis op je eigen computer. Lezingenserie over filosofie, ditmaal over de invloed die jodendom en de filosofie op elkaar hebben gehad.

ONLINE
Over seks gesproken - laten we het beestje gewoon bij de naam noemen

Over seks gesproken - laten we het beestje gewoon bij de naam noemen

In samenwerking met InDifferent organiseren we 'Over seks gesproken'. Een minifestival voor jonge mensen rond seks (en alles wat ermee te maken heeft). Met een programma dat focust op het bespreekbaar maken van seks, seksualiteit en gender, plezier, taboes en het ontkrachten van hardnekkige mythes.Met workshops, voorstellingen, performances, films, gesprekken, vragenuurtjes, podcasts en meer. Doe mee, vraag, kijk, luister, leer, geniet en doe vooral waar je je fijn bij voelt. Open, in vrijheid en schaamteloos. Laagdrempelig, inclusief en divers voor iedereen die interesse heeft in seks en seksualiteit.En: laten we het beestje gewoon bij de naam noemen…Met onder andere 'Als ja ook nee is', een muziektheatervoorstelling door Clé Delphi over consent, schrijver en podcastmaker Haroon Ali, Roos Blufpand, tv maker Lidewij Nuitten, Seksles door InDifferent, Bedtime Stories, de Regenboogquiz, Sticky Pages en veel meer.Toegang is gratis, meld je alleen nog even aan, da’s wel zo handig.'Over seks gesproken'  wordt georganiseerd in het kader van de Gelderse Vrijheidsdagen en is tot stand gekomen in samenwerking met InDifferent. ‘Vrijheid beleef je samen in Gelderland! Deze activiteit is onderdeel van programma Vrijheid in Gelderand en wordt mede mogelijk gemaakt door Provincie Gelderland, Erfgoed Gelderland en Rijnbrink en gemeente Arnhem. Kijk voor meer informatie op www.vrijheidgelderland.nl.’

18 april 19:00 - 23:00
Rozet Centrum