Modern Standaard Arabisch 3

ARA300-22
Modern Standaard Arabisch 3

De Arabische taal kent drie variaties: klassiek Arabisch, Modern Standaard Arabisch (MSA) én de verscheidene dialecten die her en der in de verschillende Arabische landen gesproken worden. Klassiek Arabisch is de taal van de klassieke historische literatuur en kan uitsluitend begrepen worden als men jarenlang de Arabisch taal- en letterkunde bestudeerd heeft. Modern Standaard Arabisch is de formele en universele vorm van het Arabisch. Het is het Arabisch van de officiële media. Arabieren die in hun eigen dialecten nauwelijks met elkaar kunnen communiceren, kunnen dit door middel van MSA wel.

Deze cursus leidt op tot niveau 1/2 A2 volgens het Europees Referentie kader. Zie voor meer informatie www.erk.nl. De cursus is bestemd voor studenten die de cursus Modern Standaard Arabisch 2 hebben afgerond, of via een andere weg niveau A1 hebben behaald. Let op: het gaat hier om de niveaus voor leesvaardigheid. Het niveau voor de andere vaardigheden zal lager liggen.

Huiswerk: drie uur per week.


Gegevens

Nog 10 plekken beschikbaar
Rozet Centrum
Kortestraat 16
6811 EP Arnhem
€ 175,00
Docent Eef Schut
Mastering Arabic 1, ISBN • 9781137380449
Woensdag 21 sep. 2022 - woensdag 14 dec. 2022

Gerelateerde evenementen

Komende activiteiten

Op reis in Frankrijk. Maak kennis met taal & cultuur Op reis in Frankrijk. Maak kennis met taal & cultuur

Op reis in Frankrijk. Maak kennis met taal & cultuur

Ga je dit jaar naar Frankrijk op vakantie of wil je kennismaken met de Franse taal?

16 mei - 20 juni
6 sessies
Rozet Centrum
ONLINE LEZING: Leibniz en Berkeley

ONLINE LEZING: Leibniz en Berkeley

LET OP: deze serie van 3 lezingen kijk je thuis op je eigen computer. Na inschrijving ontvang je de linkjes in je bevestiging.Leibniz en Berkeley: twee wijsgeren die langs verschillende wegen tot dezelfde stelling kwamen: materiële dingen bestaan niet.

ONLINE
ONLINE LEZING: Filosofie en jodendom

ONLINE LEZING: Filosofie en jodendom

LET OP: deze serie van 3 lezingen kijk je thuis op je eigen computer. Lezingenserie over filosofie, ditmaal over de invloed die jodendom en de filosofie op elkaar hebben gehad.

ONLINE