Terug naar overzicht

Photoshop voor beginners

Je maakt mooie foto’s en je wil graag leren hoe je die foto’s bewerkt; Kom dan naar deze cursus Photoshop voor beginners!

De docent laat je zien wat Adobe Photoshop jou te bieden heeft: foto's verbeteren, met lagen werken, verschillende foto's en afbeeldingen samenvoegen, tekst toevoegen en omgaan met penselen en grafische elementen. Ook zaken als compositie, licht en kleur worden besproken. Gedurende de lessen kun je toewerken naar een eindproduct zoals een boekje, een grote print of een serie kaarten. Dit alles volgens je eigen inbreng en ideeën. Het resultaat is beeldmateriaal waar je trots op bent!

Voor deze cursus is het noodzakelijk dat je al een paar dingen goed kunt zoals: foto's op de computer zetten, sorteren, opslaan (op usb-stick). Ook moet je al eens met een fotobewerkingsprogramma hebben gewerkt. Denk aan Photoshop, Photoshop Elements, Pixlr, Gimp of iets dergelijks.  

let op:  

Tijdens de lessen kun je gebruik maken van onze computers waar Photoshop op is geïnstalleerd. Het is voor de cursus echter wel noodzakelijk om thuis ook te kunnen oefenen en opdrachten te maken, dus een versie van Photoshop of alternatief is wel noodzakelijk om thuis te hebben. De kosten daarvan zijn voor eigen rekening. Sinds Adobe werkt met de Creative Cloud kun je je abonneren op Photoshop, waarbij je 7 dagen gratis gebruik kunt maken van het pakket, en eventueel na die 7 dagen zonder verplichting weer op kunt zeggen. Meer informatie over de verschillende abonnementsvormen vind je op de site van Adobe.

Een gunstiger alternatief kan ook! Kies bijvoorbeeld voor Photoshop Elements of Affinity Photo Beide zijn aan te schaffen met een eenmalig bedrag.

LET OP: Deze activiteit vindt plaats in een Rozetlocatie. De omstandigheden kunnen echter wijzigen, zodat een fysieke bijeenkomst niet (of alleen met minder mensen) mogelijk is. In dat geval wordt de activiteit online of in hybride vorm voortgezet.

Informatie
Code
COM010-22 Nog 7 plaatsen beschikbaar
Docent
Gerlof de Lange
Locatie
Rozet Centrum
Prijs
195,00