Terug naar overzicht

Photoshop voor gevorderden

Deze cursus is bedoeld voor mensen die al met Photoshop werken en hun kennis en technieken willen uitbreiden en verdiepen. Wil je nieuwe technieken leren en sneller leren werken met Photoshop dan is deze cursus voor jou!  

Wat komt zoal aan bod:

• Belichting- en kleurcorrecties: Snel correcties als helderheid, contrast en kleur aanpassen aan elke foto. Zowel in RAW als JPG.

• Lagen: Werken met lagen in Photoshop geeft zoveel potentie. Daarom besteden we hier erg veel aandacht aan; Beelden samenvoegen; Plaatselijk correcties aanbrengen; Elementen groeperen of los van elkaar bewerken; Opvul- en aanpassingslagen; Overvloeimodi e.d. zijn slecht een klein deel van de mogelijkheden.

• Retoucheren: Storende elementen verwijderen. Van vlekjes tot gebouwen en personen… Selecties: Met selecties kun je zeer geavanceerd en plaatselijk bewerkingen doen. En bijvoorbeeld beelden vrijstaand maken.

• Afmetingen, resolutie en kleur: We kijken naar de eindbestemming van je beeld: Welke resolutie heb ik nodig voor het web, social media en voor drukwerk. En moet dat nu RGB of CMYK zijn?  Hoe kom je van het beeld uit je camera tot een geschikt bestand voor je einddoelen? 

• Maskers: Ook maskers geven je veel vrijheid en controle over om delen van je beeld te bewerken en beelden te combineren.

• Tekst: Werken met tekst in je beeld is erg nuttig als je beelden maakt voor social media en bijvoorbeeld je mailings. Je leert de uitgebreide tekstmogelijkheden in onze trainingen.

Om mee te kunnen doen weet je al hoe je belichting en contrast aanpast, hoe je met lagen werkt, hoe je selecties maakt, hoe je beelden combineert e.d.

Vraag je jezelf af of deze cursus voor jou geschikt is, neem dan even contact op.

LET OP: Deze activiteit vindt plaats in een Rozetlocatie. De omstandigheden kunnen echter wijzigen, zodat een fysieke bijeenkomst niet (of alleen met minder mensen) mogelijk is. In dat geval wordt de activiteit online of in hybride vorm voortgezet.

Informatie
Code
COM025-22
Docent
Gerlof de Lange
Locatie
Rozet Centrum
Prijs
165,00