Let op: Vrijdag 26 april is Rozet om 20 uur gesloten. Zaterdag 27 april (Koningsdag) is Rozet de hele dag gesloten.

Online spreekuur: Familieloket

Online spreekuur: Familieloket

Altijd al meer willen weten over je voorouders? In het familieloket in het Erfgoedcentrum helpen we je op weg met onderzoek naar de geschiedenis van je familie. Zelfs met weinig informatie, zoals een trouwboekje, een oude foto met naam en datum of een overlijdensbericht, kun je een onderzoek starten. Hoe zoek je online? Wat vind je in onze collectie? Waarvoor kun je terecht bij een archief? Schrijf je in voor het online spreekuur en wij helpen je op weg!

Iedere woensdag en zaterdag is er online spreekuur van 10.00-10.30 uur en 11.00-11.30 uur.

Om je in te schrijven mail je de datum en het tijdstip van jouw voorkeur aan: familieloket@rozet.nl. Het online spreekuur vindt plaats in Microsoft Teams. Je hoeft hiervoor niets te downloaden. Na inschrijving ontvang je een uitnodiging via de mail. Op de datum en het tijdstip van jouw afspraak klik je op de link in de mail. In maximaal 30 minuten helpen we je op weg om je onderzoek te starten. Heb je (later) nog meer vragen? Dan schrijf je je gewoon weer in voor een nieuwe datum.

Kun  je niet op de momenten dat er een online spreekuur is? Of stel je je vragen liever via de mail? Dat kan ook! Mail je vragen aan: familieloket@rozet.nl en wij helpen je op weg. 

Gegevens

ONLINE
--
-- --

Gerelateerde evenementen

Komende activiteiten

Straatfotografie

Straatfotografie

In deze cursus leer je welke aspecten belangrijk zijn voor het maken van goede straatfoto’s. 

8 mei - 22 mei
3 sessies
Rozet Centrum