Terug naar overzicht

Online spreekuur: Familieloket

Altijd al meer willen weten over je voorouders? In het familieloket in het Erfgoedcentrum helpen we je op weg met onderzoek naar de geschiedenis van je familie. Zelfs met weinig informatie, zoals een trouwboekje, een oude foto met naam en datum of een overlijdensbericht, kun je een onderzoek starten. Hoe zoek je online? Wat vind je in onze collectie? Waarvoor kun je terecht bij een archief? Schrijf je in voor het online spreekuur en wij helpen je op weg!

Iedere woensdag en zaterdag is er online spreekuur van 10.00-10.30 uur en 11.00-11.30 uur.

Om je in te schrijven mail je de datum en het tijdstip van jouw voorkeur aan: familieloket@rozet.nl. Het online spreekuur vindt plaats in Microsoft Teams. Je hoeft hiervoor niets te downloaden. Na inschrijving ontvang je een uitnodiging via de mail. Op de datum en het tijdstip van jouw afspraak klik je op de link in de mail. In maximaal 30 minuten helpen we je op weg om je onderzoek te starten. Heb je (later) nog meer vragen? Dan schrijf je je gewoon weer in voor een nieuwe datum.

Kun  je niet op de momenten dat er een online spreekuur is? Of stel je je vragen liever via de mail? Dat kan ook! Mail je vragen aan: familieloket@rozet.nl en wij helpen je op weg. 

Momenteel staan er geen activiteiten gepland. Het kan zijn dat deze activiteit weer opstart, houd daarvoor de website in de gaten.