Terug naar overzicht

Portretfotografie

LET OP: dit is een activiteit van onze partner Daphne van de Velde. Je kunt je rechtstreeks bij haar aanmelden: info@daphnevandevelde.nl

De module portret richt zich op fotografen die al meer ervaring hebben en zich graag willen specialiseren. Een fotografisch interessant portret heeft een meerwaarde die uitstijgt boven de primaire eigenschap van de gelijkenis. Daar gaan we naar zoeken in deze lessen.

Wat wil je als fotograaf laten zien? Wat voor invloed heeft de techniek op het portret, doet de keuze voor een bepaalde techniek iets met de geportretteerde? Hoe maak je optimaal gebruik van het aanwezige licht en hoe grijp je snel in met eenvoudige middelen.

De belangrijkste vragen waarop in deze lessen een antwoord zoeken zijn: Wat wil ik in het portret laten zien, wie ben ik als fotograaf, hoe benader ik daarvoor het model en hoe krijg ik de foto die laat zien wat ik wil.

Deelname en benodigdheden:

Je kan deelnemen aan deze cursus wanneer je de basiscursus fotografie hebt gevolgd, of voldoende technische kennis van je fotocamera hebt.  Voor deze cursus heb je een manueel instelbare camera nodig (compact, systeem of spiegelreflex).

les 1 portret, verdieping en verschillende lichtsoorten

les 2 portret, uitsnede en modelregie

les 3 geënsceneerd en autonoom portret

les 4 beroepsportret

Als je niet zeker weet of deze cursus geschikt voor je is, neem dan vrijblijvend contact op om te overleggen.

CURSUSPRIJS: €140,-

Informatie
Code
CRE341-21
Locatie
Rozet Centrum