De cursus Zweeds 3 is het logische vervolg op de cursus Zweeds 2. In deze cursus wordt nog meer nadruk gelegd op de conversatie. Daarnaast zal de kennis van grammatica en woordenschat uitgebreid worden. We lezen actuele artikelen en korte verhalen maar luisteren ook naar liedjes en kijken naar film. Deze onderwerpen zullen het uitgangspunt zijn voor onze gesprekken. Voor de grammatica maken we opnieuw gebruik van het cursusboek. Tijdens de les wordt zoveel mogelijk Zweeds gesproken.

de cursusgroep maakt eerst nog het oude Rivstart A1+A2-boek af om vervolgens in het nieuwe B1+B2-boek te beginnen. Eventuele instromers hoeven dit oude boek niet aan te schaffen.

N.B.: Let op! Er zijn oude en herziene versies van Rivstart in de handel. Dit heeft eerder helaas tot misverstanden en verkeerde aankopen geleid. Bij twijfel: wacht met aanschaffen en overleg met de docent zodra de cursus start.


Momenteel staan er geen activiteiten gepland. Het kan zijn dat deze activiteit weer opstart, houd daarvoor de website in de gaten.