Terug naar overzicht

Fotografie vervolg: compositie

‘’Een goede foto compositie is een harmonieus geheel van je hoofdonderwerp en alle onderdelen die je in het fotokader plaatst.’’

In deze cursus leer je de principes van het maken van een goede compositie.

Waar plaats je jouw hoofdonderwerp in het beeldkader? Wanneer breng je een subonderwerp naast je hoofdonderwerp in je beeldkader? Wat doe je met de achtergrond versus je hoofdonderwerp? Hoe zorg je ervoor dat je geen storende onderdelen in je beeldkader krijgt?

In de fotocursus compositie krijg je theorie en praktijk aan de hand van stapsgewijze oefeningen. Bij de cursus inbegrepen is een praktijkdag op een zaterdag overdag in Arnhem, waarin je met elkaar de geleerde stof op een leuke en leerzame manier gaat uitvoeren.

Je kan deelnemen aan fotografie: compositie wanneer je de cursus basisfotografie: cameratechniek hebt gevolgd, of enige technische basis van je fotocamera beheerst.

Voor deze cursus heb je manueel instelbare camera nodig (compact, systeem of spiegelreflex) en een USB stick.

LET OP: Deze activiteit vindt plaats in een Rozetlocatie. De omstandigheden kunnen echter wijzigen, zodat een fysieke bijeenkomst niet (of alleen met minder mensen) mogelijk is. In dat geval wordt de activiteit online of in hybride vorm voortgezet.

Informatie
Code
CRE370-21 Nog 8 plaatsen beschikbaar
Docent
Ivar Gloudemans
Locatie
Rozet Centrum
Prijs
132,50
Boeken
Een manueel instelbare camera (compact, systeem of spiegelreflex) en een USB stick