Terug naar overzicht

BOEK & FILMREEKS, dinsdagmiddag editie 2021-2022

In samenwerking met Focus Filmtheater organiseren we ook in seizoen 2021 – 2022 de Focus BOEK & FILMREEKS. Dit seizoen wordt de inleiding verzorgd door Thomas Fransman of Kim van der Werff.

OPZET FOCUS BOEK & FILMREEKS SEIZOEN 2021 - 2022

Inloop vanaf 30 minuten voor aanvang. Iedere deelnemer gaat langs de kassa om zijn/haar boek & filmpas te scannen.

Iedere deelnemer beschikt over een boek & filmpas; deze pas is niet persoonsgebonden. Uitlenen bij verhindering is mogelijk, maar een pasje kan maar ééns per maand voor de Boek & Filmreeks gebruikt worden. Let op: deze pas is niet te verwarren met de F-pas (de kortingkaart van Focus).

Nieuwe deelnemers krijgen hun pas bij de eerste bijeenkomst aan de kassa uitgereikt. Pasjes van mensen die ook aan het voorgaande seizoen deelnamen, worden na betaling geldig gemaakt voor het nieuwe seizoen; bewaar dus uw oude pas!

Een week voor de boek & filmbijeenkomst ontvangt u per mail een reader met achtergrondinformatie.

Om in te kunnen spelen op het actuele boekverfilmingsaanbod, worden de filmtitels en boeken in de loop van het seizoen vastgesteld. Het is nog niet bekend met welke boekverfilming reeks 1 van start gaat.

Informatie over komende boekverfilmingen wordt zowel in de reader opgenomen, als op de website van Focus vermeld. Tijdens de bijeenkomsten wordt u ook op de hoogte gesteld.

Zowel aanmelding als informatieverstrekking verloopt bij voorkeur via e-mail!

De Boek & Filmbijeenkomsten zijn niet geplaceerd.

De bijeenkomst start met een inleiding van circa 20 minuten tot een half uur. Meteen aansluitend wordt de film vertoond.

Bent u in het bezit van een F-pas, meldt u dan rechtstreeks aan bij Focus ivm korting.

 

Informatie
Code
CUL510-21 Gaat door Wachtlijst
Locatie
Focus Filmtheater
Prijs
90,00