Terug naar overzicht

Fietsexcursie groene oases

Tuinen met veel inheemse planten en aantrekkelijk voor vogels, vlinders, amfibieën en andere dieren zijn zeer waardevol voor de natuur in de stad. In Arnhem en omgeving hebben we daar hele mooie voorbeelden van. Tijdens deze excursie bezoeken we een aantal van deze tuinen. Je krijgt informatie over achtergrond en bedoeling van de tuinen en kunt zelf hun sfeer ervaren. Zeer de moeite waard voor iedereen die de eigen tuin ecologisch waardevoller wil maken en daar inspiratie voor op wil doen. Maar ook degenen die gewoon nieuwsgierig zijn naar deze mooie plekken in de stad zijn uiteraard van harte welkom.

We maken tijd om samen te lunchen, neem hiervoor je eigen lunchpakketje mee.

Waar gaan we naartoe: de ecologische tuin en de watertuin in het Spijkerkwartier, de heemtuin in Presikhaaf, de tuin van Sjef in Velp en de tuin bij voormalig zwembad Beekhuizen in Velp

BELANGRIJK:

  • We verzamelen bij Rozet en na een korte introductie fietsen we gezamenlijk langs de tuinen. Na de laatste locatie is de excursie afgelopen, we komen dus NIET meer terug bij Rozet. 
  • Door een enkele druppel laten we ons niet tegenhouden maar als er echt slecht weer voorspeld wordt stellen we de excursie een week uit. Houd hier alvast rekening mee in je agenda: de alternatieve datum is zaterdag 21 mei. 


Informatie
Code
CRE235-22 Nog 6 plaatsen beschikbaar
Tijdstip
zaterdag 14 mei 2022 10:30 - 15:00
Docent
Marleen Malais
Locatie
Rozet Centrum
Prijs
27,50