Terug naar overzicht

VEGAN? HOE DAN?

LET OP: deze cursus wordt ivm de lockdown verplaatst naar een nader te bepalen datum. Inschrijven op de wachtlijst is ondertussen wel mogelijk. Sta je voor deze cursus ingeschreven? Dan ontvang je persoonlijk bericht van ons.

Plantaardig koken is leuk en gezond! In deze cursus gaan we aan de slag met verschillende methoden die te maken hebben met o.a. smaakbeheersing, bereidingstechnieken, workflow en experimenteren. Daarnaast kijken we ook naar culturen waar plantaardig eten al honderden jaren een gewoonte is.

Deze cursus is voor mensen die graag rijker en gezonder willen eten zonder dat ze de hoofdprijs betalen of verplicht uren per dag in de keuken moeten staan. Zou jij graag willen genieten van alle voordelen van plantaardig koken maar loop je soms vast? Meld je dan snel aan!

Docent/chef Jannick Philipsen: "Ik heb het voorrecht gehad plantaardig te leren koken van de beste chefs in Arnhem. In mijn tijd als kok bij ’t Amusement en Studio Konijnenvoer heb ik geleerd en onderzocht hoe heerlijk plantaardig eten is, en hoe leuk en relatief eenvoudig het te bereiden is.."

De cursusprijs is inclusief ingredientkosten.


Informatie
Code
ETE020-22 Wachtlijst
Docent
Jannick Philipsen
Locatie
Arentheem College Thomas a Kempis
Prijs
150,00