Terug naar overzicht

Expogroep fotografie

LET OP: dit is een activiteit van onze partners Daphne van de Velde en Rob Schouten. Je kunt je rechtstreeks bij Daphne aanmelden: info@daphnevandevelde.nl

Deze projectgroep is bedoeld voor mensen waarvan we in de vervolgcursussen hebben gemerkt dat ze al ruime ervaring hebben met fotografie en graag hun fotografische kwaliteiten binnen een bepaalde thematiek willen onderzoeken en ontwikkelen.

Minimaal 1 keer per jaar zal het beste werk van deze groep geëxposeerd worden op een officiële groepsexpositie in Rozet of op een andere locatie in Arnhem.

We werken een kalenderjaar lang rondom een expositiethema en een eigen thema. Het thema ga je op jouw eigen manier in beeld brengen waarbij wij zorgen voor de inhoudelijke en technische begeleiding. Tijdens maandelijkse bijeenkomsten op Rozet zal de voortgang van het proces en onderzoek zowel individueel als in de groep worden besproken en wordt er ruime aandacht besteed aan het analyseren, bespreken en selecteren. Van de deelnemers wordt wel een bepaalde mate van productie verwacht.

Als je niet zeker weet of deze cursus geschikt voor je is, neem dan vrijblijvend contact op om te overleggen.

Cursusprijs: €315,00

Informatie
Code
CRE385-21
Locatie
Rozet Centrum