Dit is jouw/jullie kans om weer in een band te spelen. Muzikale (zang)ervaring, instrument beheersing, enthousiasme, een goed gehoor en kunnen samenwerken moet je in ieder geval in huis hebben, noten kunnen lezen is niet nodig.

Onder begeleiding van Glad Back bandcoaches Thomas Calis en Tudor Rutjes werk je op de donderdagochtend van 09.30 tot 12.00 uur in 8 weken tijd naar een optreden toe. Het zelfgekozen repertoire varieert veelal van singer-songwriter tot stevige blues en rock nummers. 

Werkwijze:
We starten op donderdagochtend 7-oktober 2021  met een vrijblijvende kennismakingsochtend. Op deze ochtend worden minimaal 2 bands samengesteld a.d.h.v. interesses en muzikaliteit die we via het inschrijfformulier hebben mogen ontvangen. (leden van bestaande bands worden verdeeld over de door ons samengestelde bands. Nieuwe muzikanten krijgen voorrang.)  Wil je deelnemen aan de kennismakingsochtend stuur dan een mail naar gladbackband@gmail.com met je gegevens en welk instrument je bespeeld of zingt. Weet je al zeker dat je mee wilt doen aan deze 10e editie van Glad Back schrijf je dan in via onderstaand button 'Direct inschrijven'

Docenten: Tudor Rutjes en Thomas Calis

Momenteel staan er geen activiteiten gepland. Het kan zijn dat deze activiteit weer opstart, houd daarvoor de website in de gaten.