Terug naar overzicht

Workshops: Pretentieloos schilderen

Deze activiteit is onderdeel van Piepschuim Rozet: een creatieve broedplaats vol activiteiten. Kijk op www.piepschuimrozet.nl voor meer informatie.
Je hebt geen QR-code nodig om dit evenement te kunnen bezoeken.

Pretentieloos Schilderen: je krijgt de kans een kijkje te nemen in de wereld van de schilderkunst, zonder je druk te maken over de kwaliteit van je eindresultaten. Het maakt niet uit of je al ervaring hebt, iedereen is welkom bij deze reeks workshops! Cindy leert je te genieten van het proces.

Cindy Vermeulen, toegepast- en beeldend kunstenaar en docent op de HAN, nodigt je uit om onder haar begeleiding het proces van schilderen te ervaren. Het gaat hierbij expliciet niet om jouw eindproducten. Je mag zelf weten hoe en of je je werk laat zien, je mag het zelfs in stukken scheuren!

Per les betaal je €12,50,-. Je volgt en betaalt standaard de vier lessen (tenzij je een enkele keer niet kunt). In totaal betaal je dus een bedrag van €50,-. Je kunt ervoor kiezen het bedrag in één keer te betalen, of per les contant te betalen. Kan je de lessen niet betalen, stuur ons dan een korte motivatie waarom jij hierbij wilt zijn.

Momenteel staan er geen activiteiten gepland. Het kan zijn dat deze activiteit weer opstart, houd daarvoor de website in de gaten.