Terug naar overzicht

Piepschuimcollege met Cees de Beer

Deze activiteit is onderdeel van Piepschuim Rozet: een creatieve broedplaats vol activiteiten. Kijk op www.piepschuimrozet.nl voor meer informatie.

Ben je een jonge zelfstandig ondernemer of denk je erover om je eigen bedrijf te starten? In de culturele sector of in een andere branche? Benieuwd naar anderen die er ook voor gekozen hebben om voor zichzelf te beginnen? Kom dan naar ons Piepschuim College!

Nachtburgemeester van Nijmegen en mede-oprichter van spoken word-platform Mensen Zeggen Dingen Cees de Beer vertelt en wordt geïnterviewd over zijn keuze om zelfstandig ondernemer te worden in de cultuursector. Waar heeft hij mee te maken gehad, hoe komt hij aan opdrachtgevers en regelt hij zelf zijn belastingaangifte? En je kunt alles aan hem vragen! Na de pauze met pizza verzorgt Cees een creatieve workshop voor iedereen en is er voldoende gelegenheid om te netwerken. Dus ben je zelfstandig ondernemer of wil je voor jezelf beginnen, meld je aan!

Deelname is gratis en je hebt geen QR-code nodig om dit evenement te kunnen bezoeken.

Momenteel staan er geen activiteiten gepland. Het kan zijn dat deze activiteit weer opstart, houd daarvoor de website in de gaten.