Terug naar overzicht

Lampje Erop - 'Die ene dag... waarop alles anders werd'

Theatrale theatershow Lampje Erop, dit keer met het thema 'Die ene dag... waarop alles anders werd'.

Theatermaker Wendelien Wouters gaat in gesprek met vijf 'gewone' mensen uit Arnhem e.o. met bijzondere verhalen over het grote keerpunt in hun leven. Tussen de gesprekken door vertolken diverse artiesten de thema's uit de gesprekken via muziek, dans, drama of beeldende kunst. Ben jij erbij? Bestel alvast een ticket!

Die dag waarop je totaal onverwacht je grote liefde ontmoette. Of die grote liefde verloor. De dag waarop je moeder werd van een drieling, een grote geldprijs won, een ongeluk kreeg of een familiegeheim ontdekte. Het moment dat je je baan opzegde en voor jezelf begon, of die ene dag waarop je besloot om ver weg helemaal opnieuw te beginnen. Vrolijke, ontroerende, aangrijpende en grappige verhalen. Er komt van alles voorbij!

Met Lampje Erop biedt Wendelien podium aan verhalen die doorgaans onbelicht blijven. De februari-editie is de start van een reeks in coproductie met Rozet Komma. De geïnterviewden komen daarom ook uit de regio Arnhem. De live talkshow met publiek zal op audio worden geregistreerd en deze zal worden gepubliceerd als podcast.

Wendelien werkt in het hele land als dagvoorzitter in allerlei branches. Met Lampje Erop maakt ze haar droomprogramma: een unieke, intieme bijeenkomst met verhalen die raken. “Ik interview in een setting waarin ook muziek, kunst en beeld een rol hebben. Mijn gasten spelen de hoofdrol in een beleving die geregisseerd is én in het moment ontstaat. ‘Lampje erop en niks meer aan doen’, zeggen wij theatermakers dan.”

Lampje Erop vindt plaats op donderdag 24 februari 2022 op het Plein op 3 in Rozet Centrum. 

Informatie
Tijdstip
donderdag 24 feb 2022 19:00 - 21:00
Locatie
Rozet Centrum
Prijs
10,00