Terug naar overzicht

Beau Semil - De kracht van een goede mindset - ONLINE

De Arnhemse mindsetcoach Beau Semil deelt op zondagmiddag 19 december ONLINE haar inzichten voor een gezonde mindset door middel van zelfreflectie.

Wil je erbij zijn? Gebruik dan tegen 14.00 uur deze link: https://us04web.zoom.us/j/4013008542?pwd=aVZob2R6Um5nVCt5SklrUlhYMm1uZz09

Benieuwd wat haar inspireert? Klik HIER voor een kijkje op de BOEKENPLANK van Beau!

"Mijn naam is Beau-ïsja Semil, maar bijna iedereen noemt me Beau. Dat is makkelijker te onthouden. In juni 2020 ben ik begonnen met het coachen van mensen. Dit doe ik online én ‘face to face’.

Coachen, leren en onderwijzen zijn echt de dingen die mij gelukkig maken. Ik probeer dit dan ook zoveel mogelijk te doen. Onderwijzen en leren heb ik altijd al leuk gevonden, coachen is later gekomen. Ik ben opgevoed in een gelovig gezin, maar op mijn 15e ben ik uit de kast gekomen. Ik val op vrouwen. Dit zorgde in mijn familie en vriendengroep voor frictie en onbegrip. Ik heb drie jaar in een pleeggezin gewoond en momenteel ben ik het contact met mijn ouders aan het herstellen.

Die drie jaar hebben me geleerd hoe belangrijk het is om een goed vangnet te hebben. Dit wil ik iedereen bieden door mijn mindsetcoaching. Maar genoeg over mij, ik sta hier voor jullie. We gaan het hebben over zelfreflectie.

Als mindsetcoach help ik anderen met het creëren van een mindset die past bij hun doelen en dromen. Dit doe ik doormiddel van content op Instagram, Tiktok en YouTube. En nu ook in Rozet.

Daarom nodig ik u 19 december graag uit om deel te nemen aan een korte interactieve talk. Het thema van mijn talk is zelfreflectie, hoe je dit kunt aanpakken en waarom dit belangrijk is voor een eigen mindset?”

Deze mindset-middag wordt ondersteund door het Rozet Komma - het podium van, voor & door Arnhem e.o. - mede mogelijk gemaakt door het FCP.


Momenteel staan er geen activiteiten gepland. Het kan zijn dat deze activiteit weer opstart, houd daarvoor de website in de gaten.