Stresstolerantie en veerkracht voor ondernemende professionals

MEN390-22
Stresstolerantie en veerkracht voor ondernemende professionals

Ben jij een toekomstbestendige professional?

Als ondernemende professional heb je soms te maken met tegenslagen of onverwachte uitdagingen. Hoe zorg je dat je ondanks tegenvallende inkomsten, corona perikelen of onenigheid met klanten de stress de baas blijft? In deze workshop leer je hoe je brein omgaat met stress en hoe je zelf kan zorgen dat je vitaal en gelukkig blijft. 

Onze arbeidsmarkt verandert in een razend tempo. Beroepen die nu veel gevraagd zijn, bestaan over tien jaar misschien niet meer. De vakkennis die je ooit leerde in je opleiding veroudert en onze diploma’s staan niet meer garant voor het vinden en houden van werk. Om blijvend inzetbaar en succesvol te zijn, is het steeds belangrijker om over ‘soft skills’ te beschikken: algemene vaardigheden zoals probleemoplossend vermogen en zelfmanagement.

Dit geldt bij uitstek voor ondernemers, maar ook voor iedereen die zichzelf als een 'ondernemende professional ' beschouwt. In deze serie workshops leer je hoe je brein werkt als het gaat om actief leren, creatief denken en omgaan met stress. Je verkent in hoeverre jij zelf voorbereid bent op de toekomst als het gaat om deze drie soft skills.

De workshops worden bij voorkeur als serie gevolgd, maar je kunt je ook voor een afzonderlijke workshop aanmelden. De workshop vindt op locatie plaats, maar als de situatie er om vraagt, kan het omgezet worden naar een online bijeenkomst

Mariëlle Verhoef is sociaal psycholoog, met expertise op het gebied van leren en werken en een speciale interesse in de werking van het brein. Ze past haar kennis toe in haar eigen adviespraktijk gericht op werkgeluk en vitaliteit en werkt als onderzoeker bij het lectoraat Responsief Beroepsonderwijs bij de Hogeschool Arnhem Nijmegen. 

Gegevens

Nog 8 plekken beschikbaar
Rozet Centrum
Kortestraat 16
6811 EP Arnhem
€ 25,00
Docent Marielle Verhoef
Vrijdag 18 mrt. 2022 13:30 - 16:00

Gerelateerde evenementen

Komende activiteiten

Adobe Illustrator

Adobe Illustrator

Met Illustrator maak je logo’s, webafbeeldingen, infographics enzovoort. Illustrator is al decennia hèt standaard digitale ­tekengereedschap in de grafische en culturele wereldDit betreft een cursus van een van onze partners. Wil je je aanmelden? Dat kan via mail@panneman.nl 

6 maart - 8 mei
Rozet Centrum
Fotograferen met je smartphone voor ondernemers

Fotograferen met je smartphone voor ondernemers

Voor ondernemers die willen leren hoe je (nog) betere foto’s kunt maken met je smartphone die passen bij je bedrijf.

25 april 09:30 - 12:30
Rozet Centrum
Bouw je eigen website met Wordpress

Bouw je eigen website met Wordpress

Zelf een website of blog ontwerpen in jouw stijl en volgens jouw wensen, klinkt dat ingewikkeld? Het is eenvoudiger dan je denkt met WordPress! In deze beginnerscursus ga je een professionele website maken en kun je hem thuis afwerken en bijhouden.

16 mei - 27 juni
7 sessies
Rozet Centrum