Terug naar overzicht

Training ‘Ontwikkelkaarten voor kunstlessen in het basisonderwijs’

Omschrijving van de inhoud:

Ontwikkel je ook regelmatig zelf je kunstlessen? En wil je weten hoe je ervoor kunt zorgen dat alle werkvormen, vaardigheden en doelen aan bod komen? Dan is deze training over het gebruik van de ‘Ontwikkelkaarten voor kunstlessen in het basisonderwijs’ iets voor jou!

Kom naar deze verkorte training op 12 april 2023 van 14.00 - 16.00 uur op Rozet. Je maakt kennis met de mogelijkheden die de ontwikkelkaarten bieden voor jouw school of jouw beroepspraktijk. Deze set kaarten is een instrument van Rozet Onderwijs voor iedereen die op een eenvoudige manier eigen kunstlessen wil ontwikkelen. Na deze training weet je hoe je de set gebruikt en heb je daarmee een eerste les zelf ontwikkeld.

Ontwikkelkaarten

In het kartonnen doosje zitten 150 inspirerende kaarten van werkvormen, doelen, vaardigheden en presentatievormen. Hiermee kan je lessen ontwerpen binnen de kunstvakken dans, beeldend, muziek, theater, taal en Maakonderwijs. Het is dus geen methode, maar een hulpmiddel om zelf procesgerichte, vakoverstijgende lessen te ontwikkelen. Deze lessen kun je laten aansluiten bij gebruikte methodes of leergebieden voor bijvoorbeeld taal, rekenen en de zaakvakken.

Wil je kort horen hoe je de set kunt gebruiken? Kijk dan deze korte film: https://youtu.be/UHCdzW59les

Klik hier voor een inkijkexemplaar: https://www.rozet.nl/media/5675/ontwikkelkaarten-promotie-def.pdf?width=900&quality=80

€100 inclusief 21%BTW Voor training en 1 set Ontwikkelkaarten in kartonnen doos

Rekening valt onder Cultuurg€ldPO (Voor de Arnhemse scholen)

Gratis voor de Arnhemse CMK3 scholen en kunstvakdocenten op de CMK3 scholen.

  

Informatie
Wijk
Centrum
Activiteit
Workshop en Cursus
Tijdstip
woensdag 19 apr 2023 14:30 - 16:30
Locatie
Rozet Centrum (ruimte 3.03)
Prijs
82,64