Terug naar overzicht

Intuïtief en natuurlijk leiderschap

Als je van nature sensitief en intuïtief bent, dan kan het een uitdaging zijn om in deze rationele maatschappij in je kracht te blijven. Tegelijk weet je dat er meer in je zit, dat je er nog niet uit haalt wie je in wezen bent. En je weet dat je in andere dingen goed bent dan rationele mensen. Mogelijk werk je liever op je gevoel, dan dat je plannen maakt en managet op verwachtingen. Je bent geen hoofd mens! Maar hoe zet je JOUW kracht in? Hoe kom je tot je recht in je werk? Hoe kan je jezelf verwezenlijken in je werk?

In deze cursus leer je het verschil herkennen tussen je rationele vermogen en je intuïtieve vermogen. Met docent Annelita Reinders ontdek je aan de hand van ervaringsgerichte oefeningen hoe intuïtie werkt en je gaat op intuïtief niveau naar een aantal vragen kijken die jij hebt over je werk. Daarnaast krijg je in een één op één afspraak met een intuïtief coach inzicht in jouw wezenlijke kwaliteiten. Soms ben je als mens in deze authentieke kracht en soms niet. In de lessen leer je hoe je weer bij jezelf en je eigen weten komt, als je uit je kracht gaat.


Momenteel staan er geen activiteiten gepland. Het kan zijn dat deze activiteit weer opstart, houd daarvoor de website in de gaten.