Terug naar overzicht

Mode 2022 - Workshop Scarfed Down

Tijdens deze workshop ga je je eigen kledingstuk goed uit elkaar halen en bekijken wat je kunt gebruiken. De deelnemers worden gevraagd om het aanvraagformulier van de aanvrager te lezen en de wensen van de ander zoals de kleur, vorm, functie door te zetten in het ontwerp. Zo maken de deelnemers van een hun oude kledingstuk een nieuwe sjaal voor een ander, maar zullen zelf ook een sjaal gemaakt door een ander zelf ontvangen.

EXPOSITIE
De kledingstukken worden tijdens deze dag door een professionele fotograaf Daphne van de Velde (https://www.daphnevandevelde.nl) in beeld gebracht, en aan het einde worden alle deelnemers met de sjaal gefotografeerd. De beelden verwerken we in een expositie en worden van juli t/m augustus in Rozet Centrum tentoon gesteld. Deze expositie wordt onderdeel van FDFA en SToF.

TIJD: 10:00 - 15:00 uur
LOCATIE: Ruimte 3.02
KOSTEN: Gratis
WORKSHOPGEVER: Karmen Samson
FOTOGRAAF: Daphne van de Velde

Deze workshop en tentoonstelling worden ondersteund door Rozet Komma - het podium/platform van, door & voor Arnhem - mede mogelijk gemaakt door het FCP.
Momenteel staan er geen activiteiten gepland. Het kan zijn dat deze activiteit weer opstart, houd daarvoor de website in de gaten.