Terug naar overzicht

Netwerkochtend ‘Maakonderwijs’ voor makers

Maakonderwijs combineert kunst, techniek en wetenschap. Centraal staat dat leerlingen leren door te doen. De Arnhemse schoolbesturen willen Maakonderwijs en techniek op alle basisscholen stimuleren. Rozet Onderwijs brengt in 2022 Maakonderwijs op verschillende manieren bij het primair onderwijs en kunstenaars onder de aandacht. 

Wil je weten wat Maakonderwijs inhoudt en hoe jij daaraan deel kunt nemen? Kom dan naar deze netwerkochtend bij Makerscosmos in Arnhem! Wissel met collega’s uit over eigen projecten die passen bij het Maakonderwijs; leer in een college van Maarten Hennekens over de achtergronden van Maakonderwijs en/of volg een workshop in de werkplaatsen. Of bekijk de nieuwe set voor Maakonderwijs van de ‘Ontwikkelkaarten voor kunstlessen in het basisonderwijs. Hier zie je in een oogopslag wat de belangrijkste doelen en werkvormen van Maakonderwijs in het basisonderwijs zijn; een handig hulpmiddel als je zelf Maakonderwijs maakt.

Ook ben je in de middag welkom om mee naar de landelijke Maak-dag in Amsterdam van de Mokum Maakcoalitie te gaan.

Rozet Onderwijs organiseert de netwerkochtend in samenwerking met het MakerCosmos, dat bestaat uit makers van Fabrica (Community Learning Center Arnhem (CLC) + HAN Pabo, Fillip Studio’s).    

Locatie > Makerscosmos, Coehoornstraat 17, 6811 LA Arnhem

Doelgroep Culturele aanbieders  

Deelname is gratis

Informatie
Activiteit
Evenement
Tijdstip
dinsdag 8 nov 2022 09:30 - 13:00
Aantal: