Activiteiten

Ben jij geïnteresseerd in filosofie en wil je je kennis daarvan graag uitbreiden? Dan is deze fijne cursus iets voor jou.

Rozet Centrum
1 okt 2021 14:00 - 10 dec 2021 16:00 Gaat door
10 bijeenkomsten
Mieke Hendrikse
220,00

Meer informatie

Vele malen en op zeer verschillende wijzen heeft men in de filosofie gemeend het bestaan van God bewezen te hebben. Hebben al deze bewijzen werkelijkheidswaarde?

ONLINE
G.W. Ormel
42,50

Meer informatie

LET OP: deze serie van 3 lezingen kijk je thuis op je eigen computer. Inschrijving is mogelijk vanaf half september 2021. Houd deze website in de gaten.

Twee wijsgeren die langs verschillende wegen tot dezelfde stelling kwamen: materiële dingen bestaan niet.

ONLINE
G.W. Ormel
42,50

Meer informatie

De vraag: wat is existentialisme? proberen we te beantwoorden door het denken van de Deense filosoof S. Kierkegaard (1813-1855) te kennen en te begrijpen.

LET OP: deze lezingenreeks bestaat uit een drietal films met bijbehorende hand-outs. Na inschrijving krijgt u de toegangslink naar de films toegestuurd. De hand-outs volgen in een separaat bericht.

ONLINE
G.W. Ormel
42,50

Meer informatie

LET OP: deze serie van 2 lezingen kijk je thuis op je eigen computer. Inschrijving is mogelijk vanaf eind september 2021. Houd deze website in de gaten.

Abélard, een filosoof, dichter en theoloog, wiens invloed reikt tot in het heden.

ONLINE
G.W. Ormel
30,00

Meer informatie

Dr. Simon Gusman (Radboud Universiteit) neemt je mee op een filosofische reis, waarbij hij vanuit zijn expertise een blik werpt op het concept 'je thuisvoelen'. 

ONLINE

Meer informatie