Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Rozet Activiteiten nieuwsbrief!
E-mailadres*
Voornaam
Achternaam

Activiteiten

Verbeter je digitale vaardigheden met een cursus of workshop van Digislim.


Meer informatie

Op dinsdagmiddag is er in Rozet Centrum een inloopmiddag voor vragen over taalles of over het omgaan met de computer, laptop of tablet. Samen met jou zoeken we naar een plek waar jij terecht kunt voor hulp of les. 

Plaats: internetplein op de tweede verdieping. Vraag in de hal beneden waar je moet zijn. Tijd: van 14.00 tot 15.30 uur.

Rozet Centrum (ruimte internetplein tweede verdieping)

Meer informatie

Elke donderdag is er in Bibliotheek Rozet Presikhaaf een spreekuur waar je terecht kunt met vragen over je computer, laptop, smartphone of tablet. Je krijgt uitleg over en hulp bij het gebruik van deze apparaten. Tijd: van 10 tot 13 uur. Aanmelden via 06 40278934 of info@digislim.nl 

Rozet Presikhaaf

Meer informatie

Het IDO is de plek in de bibliotheek waar je gratis terecht kunt met vragen  over de (digitale) overheid. 

Rozet Centrum (ruimte Kennis & Samenleving, tweede verdieping, bij het internetplein)

Rozet Centrum (ruimte Kennis & Samenleving, tweede verdieping, bij het internetplein)

Nog 5 activiteit(en) beschikbaar
Meer informatie

Wil je aangifte doen bij de Belastingdienst, een verhuizing doorgeven bij de gemeente, inloggen bij de ziektekostenverzekering of huurtoeslag aanvragen? Allemaal zaken die je steeds meer via internet regelt en met een DigiD. In deze cursus leert u hoe u DigiD gebruikt. Om mee te kunnen doen moet u beschikken over een computer met internet thuis en een werkend e-mailadres. 

In vier weken leer je waarvoor je een DigiD kunt gebruiken: op 21 en 28 maart  en 4 en 11 april 2022 en op donderdag 2, 9, 16 en 23 juni in Rozet Bibliotheek Presikhaaf.

Deelname is gratis.


Rozet Presikhaaf
donderdag 2 jun 2022 Gaat door Nog 5 plaatsen beschikbaar
10:00 - 12:00

Meer informatie

Bij de opleiding tot leescoördinator staat leesplezier centraal. Want een kind dat met plezier leest, wordt een betere lezer. Deze cursus biedt handvatten waarmee je op een structurele manier kunt werken aan het vergroten van het leesplezier bij jou op school. Het geeft je inzicht in hoe leesplezier zich verhoudt tot technisch lezen en begrijpend lezen. Daarnaast doe je aan de hand van aansprekende werkvormen veel praktische tips op over hoe boeken onderdeel kunnen zijn van de dagelijkse lespraktijk. 


Heb je affiniteit met lezen en wil je je team graag ondersteunen in een structurele aanpak van het bevorderen van leesplezier bij jou op school? Neem dan deel aan deze cursus en wordt leescoördinator!


Data van deze opleiding:

Donderdagen op 29 sep, 13 okt, 3 nov, 17 nov, 15 dec

Tijd 16.30-19.30 uur


donderdag 29 sep 2022 Gaat door
16:30 - 19:30

Meer informatie

Reportagefotografie betekent verhalen vertellen. Dit is een vrij intensieve cursus met veel praktijkopdrachten.

Rozet Centrum
5 okt 2022 19:30 - 14 dec 2022 22:00
6 bijeenkomsten

Meer informatie

Omschrijving van de inhoud:

Ontwikkel je ook regelmatig zelf je kunstlessen? En wil je weten hoe je ervoor kunt zorgen dat alle werkvormen, vaardigheden en doelen aan bod komen? Dan is deze training over het gebruik van de ‘Ontwikkelkaarten voor kunstlessen in het basisonderwijs’ iets voor jou!

Kom naar deze verkorte training op 12 april 2023 van 14.00 - 16.00 uur op Rozet. Je maakt kennis met de mogelijkheden die de ontwikkelkaarten bieden voor jouw school of jouw beroepspraktijk. Deze set kaarten is een instrument van Rozet Onderwijs voor iedereen die op een eenvoudige manier eigen kunstlessen wil ontwikkelen. Na deze training weet je hoe je de set gebruikt en heb je daarmee een eerste les zelf ontwikkeld.

 

Rozet Centrum
woensdag 12 apr 2023 Gaat door
14:30 - 16:30
82,64

Meer informatie